In the spotlights: Puck van Heemstra

Naam: Puck van Heemstra
Lid sinds: 2011
Stemsoort: Alt

Zo ben ik bij GOOV Muziektheater gekomen
 Ik heb mijn hele leven al veel gezongen. Thuis werd muziek en musical met de paplepel ingegoten. Ik maakte veel muziek samen met mijn broer. We zaten ook samen in een bandje. Hij ging naar Rotterdam en ik naar Groningen en toen miste ik het heel erg. Ik heb wel wat kleine dingen geprobeerd, bij de USVA bijvoorbeeld, maar wilde graag een wat hoger niveau. Toen ben ik wat gaan googelen op musical en kwam ik bij GOOV terecht.

In welke commissie(s), binnen GOOV, heb je gezeten
Bar- en feestcommissie en GOOV-Lab vanaf het begin. Sinds 2017 zit ik ook in het bestuur.

Dit vond ik de mooiste productie
Aletta was wel een uniek project door de verschillende deelscènes op locatie. Extra leuk was dat ik 1 van de Aletta’s mocht spelen. Daarnaast was Chess een persoonlijk hoogtepunt door de gave rol die ik mocht spelen.

Dit voorval tijdens een voorstelling zal ik nooit meer vergeten
Tijdens ‘Het bos in’ ben ik een keer vergeten op te komen. Ik zat aan de zijkant te kijken naar een vrij leeg toneel en dacht; “wat is het podium leeg, wat moet er nu komen?” En opeens besefte ik me dat het mijn scène was en ben ik als een gek opgegaan. Later begreep ik dat het net op tijd was, want Robert Ramaker had bijna de muziek weer ingezet en de scène overgeslagen. Jack de regisseur zei achteraf heel droog: “Was je al naar huis?”

Deze productie zou ik graag bij GOOV Muziektheater (nog eens) willen spelen
Niet allemaal geschikt denk ik voor GOOV, maar lijkt me wel ontzettend leuk: Les Miserables, Chicago of West Side Story.

Dit doe ik naast GOOV Muziektheater
Ik ben verloskundige en ik werk in het UMCG.

Zijn er familieleden of vrienden van je betrokken bij GOOV Muziektheater?
 Het meisje dat in Chess de jonge Florence speelde, is de dochter van mijn oud-collega.

Hoe zou GOOV Muziektheater er over 10 jaar uitzien?
Ik hoop dat we nog steeds mooie eigen producties maken. Ook zou ik het leuk vinden om wat vaker te spelen, bijvoorbeeld 1x per jaar. Je zou hierbij ook een grote en een wat kleinere productie kunnen afwisselen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.