Medewerkers Bommen Berend, de Musical bedanken de media, de subsidiënten, de sponsoren en een kleine 7000 bezoekers!!!

GOOV Muziektheater is super trots! Nadat dit weekend duidelijk werd dat bijna 2000 mensen naar de schouwburg kwamen om Bommen Berend, de Musical te zien, kan GOOV Muziektheater concluderen dat een kleine 7000 bezoekers hebben kunnen genieten van de musical. De reacties van het publiek dit weekend waren wederom uitermate lovend. De voorstelling voor en door Groningers over een van de meest belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis van Stad en Ommeland heeft het publiek “begeisterd”.

Hymne Er gaat niets boven Groningen aldoor succes!
Bij de eerste reeks voorstellingen in januari leverde de hymne “Er gaat niets boven Groningen” staande ovaties op. In het afgelopen weekend zong een deel van het publiek mee en bij de zaterdagmiddagvoorstelling werd na “de open doekjes” door het publiek spontaan het “Grunnens Laid” ingezet. GOOV Muziektheater, de cast en de organisator van Bommen Berend, de Musical, heeft natuurlijk uit volle borst meegezongen.

Met zijn allen dit prachtige resultaat bereikt
GOOV Muziektheater wil haar publiek van harte bedanken voor haar komst en haar enthousiaste, positieve reacties. Daarnaast willen we natuurlijk ook onze subsidiënten, sponsoren, adverteerders, maar ook de media van harte bedanken. Met z’n allen hebben we dit prachtige resultaat bereikt!!!

Spin-off Bommen Berend, de Musical:

  • De hoofdrolspeler Bommen Berend (Bert Suhlmann) is gezocht en gevonden in een vierdelige uitzending van RTV Noord over Bommen Berend, de musical.
  • 1800 leerlingen van het voortgezet onderwijs bezochten Bommen Berend, de Musical en volgden daarbij de door GOOV Muziektheater georganiseerde cultuureducatieve trajecten.
  • De carillons van de Martinitoren en het Academiegebouw hebben de stad anderhalve maand Er gaat niets boven Groningen laten horen.
  • 2 Videoclips zijn succesvol gelanceerd: “Er gaat niets boven Groningen” en “Stad en Ommeland“.
  • Nominatie voor de Tine Clevering-Meijer Prijs van het Prins Bernard Cultuurfonds (2e prijs)
  • Spotgroningen.nl hoofdprijs van Marketing Groningen en Provincie Groningen: bommenberenddemusical en de versie uitgezonden op rtvnoord
  • Het NNO voert de Bommen Berend-suite van Arnold Veeman, gebaseerd op enkele liedjes uit de gelijknamige musical, uit in samenwerking met GOOV Muziektheater op zaterdag 27 augustus 2011 (Bommen Berend).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.