GOOV Muziektheater verplaatst première De Producers naar Kerst 2020

In goed overleg met SPOT Groningen (Stadsschouwburg), de gemeente Groningen en de Kunstraad Groningen heeft GOOV Muziektheater het besluit genomen de voorstellingen van De Producers te verplaatsen. De première vindt nu plaats op Tweede Kerstdag in de Stadsschouwburg Groningen; de voorstellingen vinden plaats van 26 t/m 29 december 2020. Omdat de repetities stil zijn komen te liggen vanwege de Corona-maatregelen, is het niet meer haalbaar om de voorstellingen in september 2020 te spelen.

Hart onder de riem: Koorona-lied

De afgelopen weken heeft GOOV Muziektheater nog wel pogingen gedaan om digitaal te repeteren. Daar is ook het idee ontstaan om iedereen een muzikaal hart onder de riem te steken. GOOV Muziektheater heeft One Day More uit de musical Les Miserables gebruikt als basis voor het Koorona-lied: ‘Nog 1 dag in quarantaine’. De clip is hieronder te zien.

Al kaarten gekocht? Geen probleem

De komende periode zal iedereen die al een kaart had gekocht een bericht ontvangen van SPOT Groningen. Daarbij worden mogelijkheden geboden om aanwezig te zijn bij de voorstellingen van 26 t/m 29 december 2020.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.