In the Spotlights: Annet Pruntel

Naam: Annet Pruntel
Organisatorisch lid sinds: 2014

Zo ben ik bij GOOV Muziektheater gekomen:
Ik was altijd actief in de ouderraad op de basisschool waar een aantal GOOV-leden werkzaam zijn. Zodoende was ik al wel bekend met GOOV. Toen mijn jongste in groep acht zat heeft Marga mij overgehaald om me als vrijwilliger voor de naaigroep aan te melden. Toen werd ik al snel gevraagd om de kostuumcommissie te versterken. Dan moet je wel organisatorisch lid worden, dan mag je alles behalve zingen, werd er gezegd. Nou ik kan ook van alles behalve zingen 😉

Binnen welke GOOV-commissie ben je actief:
De kostuum-commissie.

Dit vond ik de mooiste productie:
Aletta de Musical, vooral met de verschillende deelscenes in de stad. Dat maakte dat de hele stad erbij betrokken was.

Mijn bijdrage aan een productie waar ik het meest trots op ben:
Bij Het Bos In heb ik het Prinsenkostuum voor Erwin Pals gemaakt. Bij de andere producties heb ik niet één heel kostuum gemaakt maar overal aan mee geholpen.

Dit doe ik naast GOOV Muziektheater:
Ik werk als medisch microbiologisch analist bij Certe. En in mijn vrije tijd mag ik graag in de keuken staan, vooral het bakken van taarten en andere lekkernijen. En natuurlijk zit ik vaak achter de naaimachine.

Hier geniet ik van bij GOOV Muziektheater:
De gezellige sfeer alsof het één grote familie is. Iedereen wordt direct opgenomen in de groep.

Hoe zou GOOV Muziektheater er over 10 jaar uitzien?:
Nog steeds een mooie bloeiende vereniging, met misschien een eigen repetitieruimte en atelier???

Reacties zijn gesloten.