In the Spotlights: Carly Bont

Naam: Carly Bont
Lid sinds: 2007
Stemsoort: Alt

Zo ben ik bij GOOV Muziektheater gekomen:
Mijn grote passie voor musicals en zingen had ik al lang, ik had me al enige tijd op de wachtlijst laten zetten maar eigenlijk nooit iets gehoord. Op een gegeven moment stond Hans van der Aa voor de deur met een collecte. Hij vertelde dat hij van GOOV was. Ik vertelde dat ik op de wachtlijst stond al een tijd, hij krabbelde mijn naam op een stukje karton en zou het navragen. Toen werd ik gebeld dat ik mocht komen kijken en auditie doen.

Dit vond ik de mooiste productie:
Ik vond Aletta uniek, het spelen op verschillende locaties en dan wandelen naar de schouwburg, fantastisch!

Hier ligt mijn kracht:
Ik zing graag maar vind de combinatie geweldig om te doen.

Deze productie zou ik graag bij GOOV Muziektheater (nog eens) willen spelen:
Absolute topfavoriet Les Miserables!!!! De eerste musical die ik in Scheveningen zag met de oude cast. Na afloop was ik sprakeloos, het had diepe indruk gemaakt.

Dit doe ik naast GOOV Muziektheater:
Ik ben shopmanager van Envogue, een damesmodezaak in de Zwanestraat, de leukste straat van Nederland!

Zijn er familieleden of vrienden van je betrokken bij GOOV Muziektheater?:
Jazeker! De laatste twee producties had ik mijn dochter Nina mee, ze deed mee met Het bos in als achterkant van de koe. Bij Jacques J. zat ze in het changeerteam.

Reacties zijn gesloten.