In the spotlights: Christiaan Mein

Naam: Christiaan Mein
Lid sinds: 2018
Stemsoort: Tenor

Zo ben ik bij GOOV Muziektheater gekomen:
Na vele jaren Jeugdtheaterschool en aanverwante aangelegenheden was ik door een wat ongelukkige voorstelling volledig klaar met theater. Totdat ik Pieter en Miriam tegenkwam op Noorderzon en we aan de praat raakten over GOOV. Zij nodigden me uit om een keer langs te komen en vervolgens kon ik niet meer weg natuurlijk.

In welke commissie(s), binnen GOOV, heb je gezeten:
Huisvesting en rekwisieten.

Dit vond ik de mooiste productie:
Chess natuurlijk. Niet alleen omdat het de eerste (en tot nu toe enige) voorstelling was, maar ook omdat ik “optreden in de stadsschouwburg” van m’n bucketlist kon halen.

Dit voorval tijdens een voorstelling zal ik nooit meer vergeten:
De afloop van de eerste voorstelling van Chess. Niet vanwege iets specifieks, maar omdat ik m’n eigen liefde voor theater er weer terugvond.

Hier ligt mijn kracht:
Spel.

Deze productie zou ik graag bij GOOV Muziektheater (nog eens) willen spelen:
Oef, nou ik heb er wel een paar, maar denk niet dat ze geschikt zijn voor GOOV. Jesus Christ Superstar vanwege de muziek en Phantom of the Opera omdat die zo heerlijk over de top is. En omdat ik een kroonluchter door de zaal van de stadsschouwburg wil slingeren.

Hier geniet ik van bij GOOV Muziektheater:
De warmte van de hele club naar alles en iedereen. Van spelers tot technici tot vrijwilligers.

Na afloop van de laatste voorstelling denk ik……:
“We kunnen best nog een voorstelling doen toch?”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.