In the spotlights: Cynthia Hoekstra

Naam: Cynthia Hoekstra
Lid sinds: 2005
Stemsoort: Sopraan 2

Zo ben ik bij GOOV Muziektheater gekomen:
Via Bastiaan Roeters en Christian Jongedijk, allebei ook GOOV-lid geweest. Met hen heb ik samen bij Vals Alarm gezongen. Na 5 jaren Vals Alarm wilde ik graag wat anders en zij vonden dat GOOV echt wat voor mij was. Ik ben toen naar Joseph gaan kijken en was meteen overtuigd.

In welke commissie(s), binnen GOOV, heb je gezeten:
Vanaf het begin ben ik al met veel plezier lid van de contactencommissie.

Dit vond ik de mooiste productie:
Aletta de Musical! Ik mocht met de dansgroep meedoen. We hebben vele uurtjes onder in de krochten van de Ossenmarktgarage doorgebracht.

Dit voorval tijdens een voorstelling zal ik nooit meer vergeten:
Niet zozeer een voorval tijdens een voorstelling, maar wel: Het meewerken aan het maken van de Stad en Ommeland videoclip voor Bommen Berend vond ik een geweldige ervaring. Wat hadden we het koud daarboven op die Martinitoren, maar wat was dat leuk. Iedere keer als de Martinitoren in beeld komt, zie ik ons daar nog staan.

Deze productie zou ik graag bij GOOV Muziektheater (nog eens) willen spelen:
The Beautiful Game. Als ik zelf naar het theater ga (en dat is veel te weinig), is musical niet altijd mijn eerste keuze, maar van deze musical was ik van begin tot einde onder de indruk.

Dit doe ik naast GOOV Muziektheater:
Ik geef les op de Hanzehogeschool bij het Instituut voor Marketing Management. Daarnaast doe ik aan yoga en houd ik van lezen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.