In the spotlights: Ellen Postma

Naam: Ellen Postma
Lid sinds: 1999
Stemsoort: Sopraan

Zo ben ik bij GOOV Muziektheater gekomen:
Tot 1999 zat ik bij een jongerenkoor. Ergens in 1999 ging dit koor failliet. Samen met mijn zus ben ik toen gaan kijken bij een repetitie van GOOV Muziektheater (toen nog) in de Oosterpoort. Ik was meteen super enthousiast en ben lid geworden.

In welke commissie(s) heb je gezeten:
Ik ben heel in het begin in de schoonmaakcommissie gestart. Maar sinds 2009 draai ik al met veel plezier mee in de kostuumcommissie.

Dit vond ik de mooiste productie:
De eerste was Bommen Berend de Musical. Hierin mocht ik de rol vertolken van Mevr. Prott. Een nogal opgeschoten nette dame die met een volle koffer en haar parkiet in een kooitje naar de stad Groningen kwam omdat ze zich niet veilig voelde in Bourtange. Super spannend en leuk vond ik dit om te mogen doen. De tweede voorstelling die mij toch echt is bijgebleven is Aletta de Musical. Zo bijzonder alle deelscenes op verschillende locaties in de stad. De deelscene waar ik in mee mocht doen speelde op het karakteristieke binnenplein van de faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap. We hadden daar een repetitie terwijl het sneeuwde, schitterend en onvergetelijk!

Hier ligt mijn kracht:
Ik denk dat mijn kracht ligt in zang. Alhoewel ik zou zeggen dat ik uit alle drie mijn energie (en kracht) haal. Ik heb zo ontzettend veel plezier in het totaal plaatje ‘musical’; het zingen, het acteren en de dans (jaja echt waar!).

Deze productie zou ik graag bij GOOV Muziektheater (nog eens) willen spelen:
Wat ik supertof zou vinden is Les Misserables. Hier hebben we stukken van gedaan bij GOOV-lab XL, onder leiding van Robert Ramaker. Dit vond ik echt fantastisch.

Dit doe ik naast GOOV Muziektheater:
Ik werk als medisch pedagogisch medewerker in het Beatrix Kinderziekenhuis, UMCG.

Zijn er familieleden of vrienden van je betrokken bij GOOV Muziektheater?
Erik, mijn man draait al heel wat jaartjes mee in de decor bouwploeg. En ook mijn vader heeft een aantal producties bij de decor bouwploeg zijn handen uit de mouwen gestoken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.