In the spotlights: Erwin Pals

Naam: Erwin Pals
Lid sinds: 1995
Stemsoort: Tenor

Zo ben ik bij GOOV Muziektheater gekomen:
Via oproep in De Gezinsbode. GOOV zocht mannen voor een Voorvaderenkoor (soort zombies).

In welke commissie(s), binnen GOOV, heb je gezeten:
Aantal jaren bestuurslid. Nieuwe Productie. Barcommissie.

Dit vond ik de mooiste productie:
Lastig kiezen!!! Strike Up The Band omdat ik hier voor het eerst als solist meedeed. Ik speelde een geheim agent. Titanic heeft me echt geraakt. Ontroerend mooi. Ik speelde stoker. Het Bos In. Superveel lol gehad met elkaar. Ik speelde prins.

Dit voorval tijdens een voorstelling zal ik nooit meer vergeten:
Ik moest als stoker (Titanic) vanuit de orkestbak omhoog klimmen en op een ladder staan zingen. Ik schrok me rot de eerste keer! Ik zat echt superdicht tegen de eerste rij aan. Eeeeks! En een dag eerder noemden scholieren mij een lama! Omdat ik blijkbaar met consumpties zing! Elke voorstelling zag ik weer af en toe een kloddertje op iemand belanden. Vreselijk. Hahaha.

Hier ligt mijn kracht:
Spel vind ik het leukst. Vroeger (beetje fitter nog) vond ik dansen ook super! Eentje tweetje drietje. Tango met Els. En het koffernummer!!!!

Deze productie zou ik graag bij GOOV Muziektheater (nog eens) willen spelen:
Billy Elliot. Evita. Kerstmusical. Columbus.

Na afloop van de laatste voorstelling denk ik …:
Waar ben ik in vredesnaam mee bezig! Dit is geen hobby meer. Pfffff. Wanneer mag ik weer!?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.