In the Spotlights: Gouke Visser

Naam: Gouke Visser
Orkestlid sinds: 2010
Instrument: Hoorn

Zo ben ik bij het orkest van GOOV Muziektheater gekomen:
Voordat ik bij GOOV kwam speelde ik in de plaatselijke fanfare in Hoogezand en bij een mooi harmonieorkest in Groningen. Via een collega hoorniste van Harmonie67 kwam ik in aanraking met GOOV. Daar ben ik haar elke voorstelling nog dankbaar voor.

Dit vond ik de mooiste productie:
Alle 7 producties die ik heb mogen meemaken hebben hun eigen unieke mooie magische momentjes … bijvoorbeeld met Aletta … spelen in de parkeergarage met een koperkwintet aan de Ossenmarkt … wat een akoestiek!

Dit voorval rond een voorstelling zal ik nooit meer vergeten:
Eén keer heb ik een reprise “gemist” … ik speelde door en kreeg het gelukkig snel door en we zijn toch gelijktijdig gefinisht.

Mijn bijdrage aan een productie waar ik het meest trots op ben:
Alle, maar de Drie Musketiers was voor mij bijzonder. Mijn eerste voorstelling bij GOOV. Mooie mensen leren kennen en genieten. Ik ben trots op deze club.

Deze productie past goed bij GOOV Muziektheater:
Ik hoop dat we The Producers alsnog kunnen uitvoeren … En ja … ik ben voor alles in.

Dit doe ik naast GOOV Muziektheater:
Beetje bewegen, beetje werken, beetje gamen, beetje lezen, beetje lachen, beetje mopperen. Zolang het allemaal maar een beetje in gezondheid blijft. Maar veel bezig met muziek! (luisteren, doen, ervaren) want daar kun je nooit genoeg van krijgen. Nu wel alleen thuis en in een kerk van mijn familie.

Hier geniet ik van bij GOOV Muziektheater:
De goede positieve energie. Meedoen is een feest!

Dit zou ik graag anders zien bij GOOV Muziektheater:
Een vaste repetitielocatie met ruimte voor alle mensen: de zangers, de dansers, het orkest, de bouwers, de kledingmakers. Elke productie is het een verrassing waar we repeteren.

Reacties zijn gesloten.