In the spotlights: Hannelinde Kars

Naam: Hannelinde Kars
Lid sinds: 1990
Stemsoort: Sopraan 2

Zo ben ik bij GOOV Muziektheater gekomen:
Ik ben gevraagd door een vriendin die bij GOOV zong. Ze konden namelijk wel wat hulp gebruiken met het verven van de decors en bij wat naaiwerk van de kostuums voor de voorstelling Hello Dolly. Algauw kregen ze door dat ik het ook leuk vond om mee te zingen. Vervolgens hebben ze mij gevraagd om vóór te zingen. Piet Roorda was toen ook dirigent van GOOV. Er was toen nog niet echt sprake van een auditie. Wat riedeltjes in de hoogte en de laagte.: Oké, je mag bij de lage sopranen.

In welke commissie(s), binnen GOOV, heb je gezeten:
Ik heb de kostuumcommissie helemaal opgestart samen met Anna Greving in 2007. Verder heb ik in het productieteam gezeten bij Titanic en ik heb vijf jaar in het bestuur gezeten.

Dit vond ik de mooiste productie:
Ik vond Bommen Berend de Musical en Aletta de Musical erg leuk om te doen. Bij Aletta was ik mevrouw Terlaat. Samen met Pieter Mulder het echtpaar. Eigenlijk vind ik bijna alle producties die ik gedaan heb wel mooi om te doen. Er zit altijd wel een moment in de repetitieperiode dat ik even denk: waar gaat dit heen? Wat moet dit worden? Maar altijd weer is het geweldig om met zo’n club mensen naar zo’n voorstelling toe te werken. Spotje d’r op, niks meer aan doen. Een feest!! En elke keer na zo’n reeks van voorstellingen denk ik: wat heb ik toch een leuke hobby.

Deze productie zou ik graag bij GOOV Muziektheater (nog eens) willen spelen:
Les Miserables

Dit doe ik naast GOOV Muziektheater:
Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik heb 20 jaar als verpleegkundige gewerkt op de verloskunde van het UMCG, Samen met Tannyta, ook een GOOVlid. Toen een tijdje gehuismoederd. En nu ben ik doktersassistent in een huisartsenpraktijk.

Hobby:
Fotograferen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.