In the spotlights: Ivo Visser

Naam: Ivo Visser
Lid sinds: 2016
Stemsoort: Tenor

Zo ben ik bij GOOV Muziektheater gekomen:
Ik word al jaren door mijn vader verplicht om mee te gaan! Ik heb zelf jaren bij Musicalgroep Kick en Vals Alarm gezongen met altijd als doel om bij GOOV te komen.

In welke commissie(s), binnen GOOV, heb je gezeten:
Ik ben ooit begonnen als zenderboy. Dus tijdens voorstellingen mocht ik zendermicrofoons wisselen tussen de verschillende spelers. Toen ik eenmaal actief lid was bij GOOV ben ik onderdeel geweest van de PR-commissie, Nieuwe Productiecommissie en GOOV-Lab.

Dit vond ik de mooiste productie:
Heel clichématig, maar de mooiste tot nu toe vind ik toch Chess. Hier heb ik de rol mogen vervullen van de Amerikaanse Schaker Freddy Trumper, mijn allereerste grote rol die ik ooit heb mogen spelen. Spanning en zenuwen gierden door mijn lichaam, vooral als ik weer mijn nummer ‘Beklaag het kind’ moest zingen.

Dit voorval tijdens een voorstelling zal ik nooit meer vergeten:
Eigenlijk zijn dit twee momenten. Mijn meest angstige moment vond plaats tijdens Jacques J. Iemand, ik zeg niet wie, had het briljante idee om aan het begin van de voorstelling, vanuit de DONKERE zaal een aantal voetballen te schieten. En raad eens wie er twee ballen mocht opvangen?! Deze avond ging de eerste bal wel redelijk mooi gevangen en door gegeven aan een ander voetballertje. En toen kwam de tweede bal. Tegenhouden, dat lukte nog! Maar hij kaatste helaas af, waardoor de bal aan het rollen ging, richting de orkestbak die op dat moment aan het spelen waren. Dus zonder na te denken duik ik achter die bal aan, waardoor ik de bal net op tijd tegen hield, maar ik zelf bijna over de rand gleed.
Mijn tweede angstige moment vond plaats in diezelfde voorstelling waar ik een kleine solo had in de pauzefinale, maar toen ik voor op het podium stond om te zingen, had ik een blackout. Dit stond echter helaas wel op de registratie. Dus mocht je deze nog willen zien, kijk vooral op het portal.

Deze productie zou ik graag bij GOOV Muziektheater (nog eens) willen spelen:
Ik wil heel graag de musical Hunchback of Notre Dame doen. Deze voorstelling is uiterst geschikt voor GOOV.

Dit doe ik naast GOOV Muziektheater:
Ik ben kort geleden afgestudeerd (Multimediaconcepting & Design). Ik heb een specialisatie op het gebied van videografie en animeren.

Zijn er familieleden of vrienden van je betrokken bij GOOV Muziektheater?:
Mijn lieve vadertje Jacques Visser….. Sorry…..Jan Visser.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.