In the Spotlights: Jorrit Grob

Naam: Jorrit Grob
Orkestlid sinds: Begin 2017, Jacques J. de Musical was eerste productie waar ik aan mee werkte
Instrument: Trompet en bugel

Zo ben ik bij het orkest van GOOV Muziektheater gekomen:
Mijn toenmalige dirigent, Arjen Wassink, had mijn nummer doorgegeven omdat er een trompettist gezocht werd. Dit vermoedelijk omdat hij voor die productie zelf geen tijd had om mee te doen.

Dit vond ik de mooiste productie:
Ik heb tot nu slechts twee gedaan, maar ik vond Chess een hele mooie productie om te doen.

Dit voorval rond een voorstelling zal ik nooit meer vergeten:
Een bal die vanuit het ballenkanon bij de aanvang van Jacques J. zo de orkestbak in vloog.

Dit doe ik naast GOOV Muziektheater:
Ik werk voor het Instituut voor Mijnbouwschade Groningen sinds een klein jaar als administratief werkvoorbereider. Daarnaast speel ik (normaal, alles ligt nu natuurlijk stil) in twee fanfare orkesten op bugel, en help ik nog een jeugd-fanfare orkest op bes-bas. Hiertussen vind ik ook nog tijd om vrij fanatiek aan lacrosse te doen.

Hier geniet ik van bij GOOV Muziektheater:
De gezelligheid tijdens en na de repetities. Het samen naar de optredens toe werken en dan een week lang knallen met de voorstellingen om daarna even stoom af te blazen met een (of soms meer) drankje bij de Souffleur.

Zijn er familieleden of vrienden van je betrokken bij GOOV Muziektheater?
Bij Chess kwam ik erachter dat een vriendin van mij achter de schermen meehelpt met het maken van de kostuums.

Reacties zijn gesloten.