In the spotlights: Linda Branbergen

Naam: Linda Branbergen
Lid sinds: 1998
Stemsoort: Alt

Zo ben ik bij GOOV Muziektheater gekomen:
In 1995( Ruddigore) en 1997( Columbus) speelde mijn (ex)man een gastrol. Er waren in die producties extra mannen nodig en hij en nog een aantal andere mannen zijn toen gevraagd door Jack Nieborg om mee te doen. Ze hoefden maar een paar keer te repeteren en mochten wel alle voorstellingen meedoen. Ik ben natuurlijk gaan kijken en was verrast en zeer onder de indruk van het enthousiasme van iedereen en dacht toen… wat zou ik zoiets ook geweldig vinden om aan mee te mogen doen. Ik heb me aangemeld en na een spectaculaire auditie (not) mocht ik meedoen aan L’ Etoile.

In welke commissie(s), binnen GOOV, heb je gezeten:
Productieteam, PR, Orkest, Huisvesting/Schoonmaak, Bar en feestcommissie, Nieuwe productie, Bestuur.

Dit vond ik de mooiste productie:
Dat is een moeilijke keuze. Ik vond mijn aandeel in Aletta de Musical geweldig. Het dansen in de parkeergarage in de Ossemarkt zal ik nooit vergeten. Ook aan Copacabana denk ik met heel veel plezier terug. Wat een feest en zoveel dans. En natuurlijk Bommen Berend, als Marretje Geerts werd mijn arm geamputeerd en ging ik dood op het podium en ik riep de gedenkwaardige woorden “Beter een arm verloren dan een stad verloren”.

Dit voorval tijdens een voorstelling zal ik nooit meer vergeten:
Het moment dat ik op moest als Marretje en ik echt geen idee meer had wat mijn tekst was en welk liedje ik moest zingen (een echte black out..) één van de andere spelers duwde me op en zei: “Gewoon gaan en het komt wel als je er staat”…en gelukkig was dat ook zo.

Hier geniet ik van bij GOOV Muziektheater:
Het met elkaar naar een voorstelling toe werken, het hele proces ernaar toe en dan als kers op de taart de voorstellingen.

Zijn er familieleden of vrienden van je betrokken bij GOOV Muziektheater?:
Mijn kinderen hebben alle voorstellingen gezien, ze zijn groot fan van GOOV. Toen ze nog in Groningen woonden heeft mijn dochter weleens dansworkshops gegeven en mijn zoon heeft meegeholpen met de decorploeg.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.