In the spotlights: Maikel-Owen van Deest

Naam: Maikel-Owen van Deest
Lid sinds: 2015
Stemsoort: Bas/Bariton

Zo ben ik bij GOOV Muziektheater gekomen:
Via RTV Noord zag ik een oproep voor audities voor Bommen Berend. Ik heb me aangemeld en ben tot de finale gekomen. Helaas was deze rol niet voor mij en ben ik door allerlei zaken niet direct mee gaan doen met GOOV. In 2015 zag ik de nieuwe productie Het Bos In en ik heb me toen weer aangemeld.

Dit vond ik de mooiste productie:
Voor GOOV was dit voor mij Het Bos In. Ik speelde de wolf, maar wat betreft mijn verdere musical ervaring is dat De drie musketiers gespeeld met musicalgroep Hoogeveen. Ik mocht daar Richelieu in spelen, een fantastische rol.

Dit voorval tijdens een voorstelling zal ik nooit meer vergeten:
Bij een productie met Hoogeveen moest ik in Les Miserables een duet zingen als Marius met Cosette. Helaas was mijn tegenspeelster het vergeten en stond zich om te kleden. Ik heb toen het duet maar in mijn eentje gezongen.

Deze productie zou ik graag bij GOOV Muziektheater (nog eens) willen spelen:
Drie musketiers.

Dit doe ik naast GOOV Muziektheater:
Ik ben senior accountmanager voor een bedrijf dat zich bezighoudt met de veiligheid van bedrijven.

Hier geniet ik van bij GOOV Muziektheater:
Het samen werken aan een topproductie en de vriendschappen die daardoor ontstaan.

Dit zou ik graag anders zien bij GOOV Muziektheater:
Ik had liever gezien dat we de Producers wel hadden kunnen spelen uiteraard.

Na afloop van de laatste voorstelling denk ik……:
Dit was het dan weer. Vaak ben ik wat verdrietig omdat het zo verschrikkelijk leuk is om te doen.

Hoe zou GOOV Muziektheater er over 10 jaar uitzien?:
Wat mij betreft met een hoop mooie producties achter de rug en een fantastische groep die op hoog niveau musicals kan vertolken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.