In the spotlights: Marieke Steinhauer-Olthof

Naam: Marieke Steinhauer-Olthof
Lid sinds: 2001. Ik ben tussendoor even 2 producties gestopt.
Stemsoort: Sopraan

Zo ben ik bij GOOV Muziektheater gekomen:
In 2001 ben ik, vanuit Apeldoorn, in Groningen komen wonen. In Apeldoorn zat ik bij een musicalgroep, dus ik zocht in Groningen een goede vervanger. Ik kende GOOV en heb me aangemeld. Na een kleine auditie mocht ik blijven.

In welke commissie(s), binnen GOOV, heb je gezeten:
Ik heb altijd in de ledencontact commissie gezeten en drie jaar in het bestuur als secretaris.

Dit vond ik de mooiste productie:
Ik vond Titanic de mooiste productie, omdat de muziek en koorpartijen heerlijk waren om te zingen. Ik speelde Alice, een roddeltante die graag bij de rijken wilde horen. Mijn gaafste rol vond ik die van de heks, in het Bos in. Heerlijk uitleven, met mooie en leuke solo’s!

Dit voorval tijdens een voorstelling zal ik nooit meer vergeten:
Bij Het Bos In merkte ik tijdens een solo dat ik de eerste regel tekst niet meer wist. Ik ben toen wat gaan verzinnen. Eén regel werden er twee, drie vier vijf, zes ik wist de originele tekst niet meer. Gelukkig pakte ik het bij het refrein weer op. Achteraf had onze dirigent Robert niets gemerkt. Onze regisseur Jack liep langs me en sprak de woorden: “Zo, stond jij even te zweten!” ……pffff inderdaad.

Deze productie zou ik graag bij GOOV Muziektheater willen spelen:
Les Miserables!!!!!!

Hier geniet ik van bij GOOV Muziektheater:
Wanneer we na maanden “aanklooien” er ineens moeten staan en blijkt dat we super knallen!!! Niet helemaal wenselijk, maar we zijn er goed in

Dit ik graag anders zien bij GOOV Muziektheater:
Het lijkt mij leuk om vaker te kunnen spelen. Misschien eens per jaar, of wat kleinschalige projectmatige dingen.

Zijn er familieleden of vrienden van je betrokken bij GOOV Muziektheater?:
Voor één productie was Titus (mijn zoon) lid van GOOV en dat vond ik heel gezellig en bijzonder!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.