In the Spotlights: Suzanne Vergonet

Naam: Suzanne Vergonet
Lid sinds: 2016
Stemsoort: alt

Zo ben ik bij GOOV Muziektheater gekomen:
Mijn tante kende via via iemand bij GOOV en bezocht de voorstellingen. Ze had me al een paar keer getipt dat het echt iets voor mij was. Mijn vriendin Anna en ik zochten een nieuw koor/zangclub en hebben ons op gegeven moment opgegeven voor GOOV. Er was helaas een mega wachtlijst. 3 jaar later kreeg ik opeens een mail dat er plek was. Ik was eigenlijk vergeten dat ik me had ingeschreven. Toch naar de auditie gegaan en gebleven!

In welke commissie(s), binnen GOOV, heb je gezeten:
Ik zit al sinds het begin in de orkestcommissie

Dit vond ik de mooiste productie:
Ik vond Jacques J overweldigend omdat het voor mij de eerste keer was dat ik mee deed met een productie. Chess omdat ik Svetlana mocht spelen. Dat vond ik vooral uitdagend omdat ze een totaal ander type is dan ik.

Dit voorval tijdens een voorstelling zal ik nooit meer vergeten:
Tijdens Jacques J moest ik samen met Puck en Laura dansen op 2 podiumtrappen. Deze trappen kwam samen in het midden van het podium maar sloten niet goed aan. Ik stond, 20 weken zwanger, in het midden van de trap en moest dus goed opletten dat ik er niet tussen viel. Best spannend achteraf!

Deze productie zou ik graag bij GOOV Muziektheater willen spelen:
Aida! voor de mooie muziek en Fame voor lekker veel dans.

Dit doe ik naast GOOV Muziektheater:
Ik werk als basisschooljuf in groep 1/2. Ik hou van gezelligheid.

Hier geniet ik van bij GOOV Muziektheater:
Ik vind de groep heel warm en gezellig. Ik doe dit jaar niet actief mee met de voorstelling omdat we een tweede kindje verwachten en merk dat ik het wel mis! Ik vind het combineren van zingen, dansen en toneel spelen fantastisch!

Zijn er familieleden of vrienden van je betrokken bij GOOV Muziektheater?:
Mijn vriend Pieter heb ik gestrikt voor het orkest (cello). Hij wil elk jaar weer meedoen!

Reacties zijn gesloten.