In the Spotlights: Tannyta van der Meer-Vegter

Naam: Tannyta van der Meer-Vegter
Lid sinds: 2007
Stemgroep: Sopraan. Als allerlaagste ‘valse’ alt ben ik destijds begonnen. De auditie was een eitje. Piet Roorda was de dirigent en ik herinner mij dat hij een riedeltje op de piano speelde dat ik na moest zingen. Het duurde ongeveer een halve minuut. Ik mocht blijven en werd door de jaren heen steeds enthousiaster en fanatieker. Inmiddels ben ik sopraan en een heleboel prachtige voorstellingen verder.

Beroep:
Na 100 beroepskeuzetesten ben ik uiteindelijk de verpleging in gegaan en dat werk doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Hoe ben je bij GOOV Muziektheater gekomen:
Gelukkig heeft mijn vriendin Hannelinde mij 26 jaren geleden overgehaald om mee te gaan naar een repetitie van GOOV. Eigenlijk zag ik het helemaal niet zitten die opera en operette vereniging maar na enig aandringen van Hannelinde ben ik toch gegaan. IK VOND HET FANTASTISCH!

Waar geniet je van bij GOOV Muziektheater?:
Ik ben super trots dat ik lid ben van een vereniging die voor een heleboel mensen de vrolijke noot in hun dagelijkse bestaan brengt.

Wie uit je omgeving zijn nog meer betrokken bij GOOV Muziektheater?:
Er zijn in mijn directe omgeving meerdere vrijwilligers met het GOOV-virus besmet. Zo is er een clubje buurmannen dat helpt met de decors en zijn er buurvrouwen die helpen met schminken en kostuums.

Reacties zijn gesloten.