In the Spotlights: Orkest lid Pieter Tjitte van kampen

Naam: Pieter Tjitte van Kampen Geboortejaar: 1982 (31 december weliswaar) Woonplaats: Winsum, mooiste dorp van Nederland Orkestlid sinds: Jacques J. de Musical (2017) Instrument: Cello Zo ben ik bij het orkest van GOOV Muziektheater gekomen: Suzanne had zich aangemeld bij GOOV en kwam terecht in de orkestcommisie. Zodoende hoorde ik…

Verder lezen

GOOV Muziektheater wint Witte Roos!

Vorige week kon je stemmen op GOOV voor het Serenade Festival dat door KBZON georganiseerd werd! GOOV viel met de videoclip van de vertolking van ‘Stille nacht’, geschreven door Robert Ramaker, in de prijzen voor het beste Nederlandstalige lied!

Verder lezen

In the Spotlights: Gouke Visser

Gouke Visser: Alle 7 producties die ik heb mogen meemaken hebben hun eigen unieke mooie magische momentjes… bijvoorbeeld met Aletta…spelen in de parkeergarage met een koperkwintet aan de Ossenmarkt… wat een akoestiek!

Verder lezen

In the Spotlights: Ruud Kopmeiners

Ruud Kopmeiners: Tijdens de voorstelling staan de artiesten te dringen tussen de coulissen. Sira Baars had een mooi plekje gevonden op een bos kabels op de grond. Toen ik een que gaf voor een changement kwam keurig het decorstuk uit de kap van de Stadsschouwburg en ging Sira omhoog de kap in. Gelukkig was de professional van de Stadsschouwburg alert en Sira had gelukkig alleen een beschadigde trots.

Verder lezen

In the Spotlights: Suzanne Vergonet

Suzanne Vergonet: Tijdens Jacques J. de Musical, moest ik samen met Puck en Laura dansen op 2 podiumtrappen. Deze trappen kwam samen in het midden van het podium maar sloten niet goed aan. Ik stond, 20 weken zwanger, in het midden van de trap en moest dus goed opletten dat ik er niet tussen viel. Best spannend achteraf!

Verder lezen